Elinstallation

Elinstallation

Behöver du snabb hjälp av en kompetent elektriker? Vi på PW Hiss & El AB utför alla typer av elinstallationer och servicearbete och är alltid tillgängliga för råd och frågor. Vi har expertis och tillstånd att utföra alla elarbeten och vårt fokus ligger alltid på säkra och effektiva elinstallationer med liten miljöpåverkan.  Vi välkomnar dig som både är privatperson och företagare för hjälp med elen i ditt hem, kontor eller din företagslokal. Oavsett vad det gäller, stora som små elarbeten, har våra elektriker erfarenhet och kompetens för att genomföra arbetet säkert, effektivt och med hög kvalitet. 

Att reparera trasiga ledningar eller att dra kablar är uppdrag som bör tas på allvar. Det kan ses som ett enkelt jobb men utan rätt kunskap kan det få katastrofala konsekvenser. Säkerheten för dig, din familj eller dina kollegor och anställda bör alltid komma först. Vi på PW Hiss & El AB tar alla uppdrag med största allvar, oavsett hur små de än kan te sig. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss för råd och frågor kring de bästa lösningarna för elinstallation i ditt hem eller fastighet.