Vi på PW Hiss & El AB söker nu en Hisstekniker till vårt team i Södertälje. 

PW Hiss & El AB är ett familjeägt fullserviceföretag för all installationsverksamhet inom elarbeten samt service, reparationer, modernisering och nymontage av hissar, rulltrappor, portar och likartade anordningar. Vi åtar oss serviceavtal på alla marknadens förekommande märken. 

Vi som arbetar på PW Hiss & El brinner för kvalitet, effektivitet och att leverera bra service. En inkluderande miljö är ett måste och vårt diversifierade team är en styrka och med olika perspektiv och erfarenheter. Vi är ett litet bolag där dina idéer får ta plats och vi letar efter dig med högt driv och ambition som vill bli en del av vårt team. 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som tekniker arbetar du med alla olika typer och märken av hissar, rulltrappor och portar hos våra kunder. 

Som tekniker är du ansvarig för att:

  • Utföra större och mindre reparationer av hiss, rulltrappor och portar
  • Felsökning av hiss, port och rulltrappor
  • Service av hiss, port och rulltrappor
  • Ta emot och lägga upp arbetsordrar
  • Assistera kollegor vid behov 
  • Ansvara för sin personliga säkerhet 
  • Ansvara för att utrustning hålls i bra skick

Ingen dag är den andra lik och det krävs god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera sina arbetsuppgifter. Som tekniker har du möjlighet att kombinera ett fysiskt mekaniskt och tekniskt arbete med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag. Du tar fullt ansvar för din arbetstid och genom att förstå helheten kan du ge den allra bästa kundupplevelsen. Tjänsten innebär viss dokumentation och administration. 

För denna tjänst krävs körkort B. 

Denna tjänst innefattar arbete i Södertälje med omnejd. 

Vem är du?

Vi söker dig som har stort tekniskt intresse och som vill utvecklas tillsammans med oss på PW Hiss & El AB.

Du som söker har flerårig erfarenhet som hisstekniker/montör eller liknande samt har viss kompetens och erfarenhet inom el. Som person är du villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och gillar att problemlösa. 

För att trivas i rollen är det viktigt att du håller hög servicenivå och du tycker det är roligt att ta ansvar. Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad.  Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv att slutföra dina arbetsuppgifter.  Viktigt är att du är en lagspelare som ställer upp för dina medarbetare.

Rollen förutsätter att du talar och skriver svenska flytande, du får även gärna ha grundläggande kunskaper i engelska. 

Ansökan och kontakt

Har du  frågor och funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Louise Wäppling på louise@pwhissel.se, tel. 08-600 55 84. 

Intervjuer kommer ske löpande. 

Vänligen skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@pwhissel.se